Lite längre blev det..

Publicerat: 2009-03-30 @ 10:15:51

.. på lördagen.. Då var det ju ÄNTLIGEN dags!
Som jag väntat.. Och jag är faktiskt imponerad av mig själv att jag lyckats vara helt tyst om detta (trots ständigt tjat Ida) ;)

Det var ju faktiskt dags för Idas Möhippa!! :)

Klockan 08.00 tittade M-L och Moa in genom dörren för att fixa till det sista inför dagen.. Då tog jag med mig M-L ut till Svaneholm och hämtade Idas saker som vi behövde under dagen. Eftersom Ida var och jobbade så hade hennes blivande make packat saker till henne och detta hade han faktiskt lyckats riktigt bra med för att vara man! ;)

Pussa lite på barnen och sen bar det av mot stan igen.. Packa ihop oss och sticka iväg till Idas jobb för kidnappningen.. Då Ida inte ens kan passa tiden till sin egen möhippa (som hon visserligen inte visste om) så fick vi ju gömma oss lite längre än beräknat.. Men det var det värt efter att få se reaktionen när M-L kryper in med tuta och polisbil till Ida som börjar storgråta..

Efter ombytet till ballerinakjol och slöja (och några till detaljer som kommer bild på senare) bar det av med buss till stan.. Champagnefrukost stod näst på schemat.. Sen var dagen igångsparkad på riktigt..

Vi tog oss till Lasercity där vi fick prova på Sumobrottning (dräkterna vägde 13kg), boxning med stora handskar och tjurridning. Mäkta imponerad av Moa som satt kvar i 54sek (min tid pratar vi om en annan dag).

Sen var det ju faktiskt dags för den roligaste delen. "Göra-bort-mig-i-stan-delen". Detta innebar att Ida (med sin fina outfit) fick gå runt på stadens gator och vara en levande jukebox. Hon sålde allt från Litet hus i skogens slut (med rörelser) till Pokerface (med någon form av dans). Jag skrattade så att tårarna rann..
Ska se om jag kan få tag på filmen från detta så att ni kan få se vad jag menade..

Klockan närmade sig 4 och det blev dags för dagens tredje aktivitet.. Nämligen relaxavdelningen på Citypraktiken. Bubbelpool och bastu i 3 timmar.. Var riktigt skönt att varva ner lite efter dagens mer fartfyllda aktiviteter.. Lite god dricka och lite ostbrickor var riktigt gott vid poolen!

Fjärde aktiviteten innebar ännu mer mat och även andra gråtstuden för Ida. En god tapasbufféBabbel och Idas vän Erika som satt där och väntade på oss..

Några cider och shot senare bar det av ut i kroglivet i Borås..

Bilder kommer så fort jag får tag på några..
Hittade endast en bild på Idas lilla skylt som hon hade på ryggen hela dagen!



....

Tack Ida och alla inblandade för många skratt och en väldigt lyckad lördag.. Längesen jag hade så roligt..
En väldigt trött Mickan ska nu kämpa mig igenom denna måndag..


Först och främst..

Publicerat: 2009-03-30 @ 09:23:37
Så ska jag ju faktiskt tala lite om min fredag..
Var ju som bekant på bloggfest i GBG som Mira hade fixat.. Hemma hos Mamsen..
Jättetrevlig tillställning, med jättetrevligt folk.. Synd att vi behövde åka så tidigt.. Men trevligt sålänge det varade..

Sen var det ju lite sponsorer också som ska nämnas..
Då jag inte hade någon kamera med mig så har jag stulit en bild från Virpi.. Hoppas det är OK :)




Aerobic Socka från IoB-butiken
Från Petrifiedinpink fick vi 6st kort med budskap och 10% rabatt.
Två fribiljetter från Lek&buslandet.
En väggdekor och 25% rabatt hos VimsaDekor.
25% rabatt på fotografering hos Percka.se.
Gratisbio sponsrade med 100 poäng.
Sen fick vi även 50% rabatt på den nystartade butiken Pandaa.
Chilihouse bjöd på chilisås, godis, kapsylöppnare och 15% rabatt.
3 kryddpåsar från Svampbutiken.
Våtservetter för ögonen, smörjande ögondroppar och linsvätska från Alcon.
Ladyfinger från Sextoysonline.
Sist men inte minst, förutom den fina påsen så sponsrade Martinshop med tidning & tillhörande film, prover, broschyrer och leksaker.

Tack till alla inblandade!

Det går fort när man har roligt..

Publicerat: 2009-03-27 @ 08:17:31
och minst lika fort när man inte har roligt också har jag märkt.. :)

Ännu en vecka som har sprungit förbi utanför fönstret och nu har vi äntligen fredag igen.. Gud vad jag älskar helgerna.. :)
Att det var fullt med snö ute gör saken lite mindre rolig dock.. Kan den inte vara slut nångång? Solen gör en mkt lyckligare...
Men som tur var så hade jag en 8 åring som hjälpte mig att gräva fram bilen imorse.. Då gick det undan! :) Han var en hejare på att gräva fram bilar..


8åringen är han i vit tröja för dom som undrar :) FOTO: Från hans mor, Marie


Sen kom problemet att ta sig framåt på vägarna.. Tur att man inte bytt däck, för då hade det bara varit att kasta in handduken innan man börjat.. Var nära att bli stående redan i första backen.. Men jag är på jobbet och jag är i tid! :)

...

Idag vankas det bloggträff i gbg.. Sen får vi se vad som händer resten av helgen.. :)
Det var ju meningen att vi skulle lära oss en dans.. Men jag är ledsen Mira.. Jag har inte hunnit träna på den så mkt.. Så jag får inprovisera :)

Annars hittar ni dansen HÄR...
Nån som kan den och vill hålla en snabblektion? :)

...

Måste få lite gjort på jobbet idag, då resten av veckan har varit helt katastrof! Så jag återkommer imorgon med information om min fredagskväll!

Simma lugnt!

Modell för en dag? Kyss mig där bak!

Publicerat: 2009-03-24 @ 20:28:39
Varför ska man på det när man är naturligt vacker?
Hahahahaha.. Vem lurar jag? ;)

Men men.. Som utlovat så kommer ju faktiskt en bild efter klippningen!

Håll i hatten! Här kommer jag..



Tänkte jag skulle hittat en "före" bild..
Men eftersom det inte fanns nån vidare bild så fick jag sno en halvdan från Mira..


För er som inte ser så är det jag till vänster ;) hihi..

Kanske inte syns så tydligt.. Men det låg faktiskt en hel peruk på golvet efteråt..

Då kör vi..

Publicerat: 2009-03-24 @ 09:14:44
Jag orkade helt enkelt inte blogga igår.. Därför gör jag det nu..
Fröken Mira trodde att jag sket i det för att hon inte var här och tjatade på mig.. Men så var det icke! :) Eller.. Kanske lite.. :)

Några ord för att sammanfatta min helg..

Lets Dance-Magnus, Moa, Vin, Tequila Rose, Lite mer vin, Lördag, Hockey, Vin , Marie, Lite mer vin, Torget, Drinkar, Tut-Tut bilen, Sova?

Jag ungefär så såg den ut.. Spännande va? :)
Min söndag var inte lika spännande.. Vågrät position i sängen, godis och Will Smiths nya film Seven Pounds. Den filmen måste jag faktiskt rekommendera.. Fattade inte ett skit de första 45min.. Sen låg jag väl lik förbaskat och grinade på slutet. Riktigt bra film när alla pusselbitar föll på plats..

Det här med att vara blödig när man tittar på tv va? Jag hade nog vunnit VM om det funnits något..
Igår såg jag endast de sista 15minuterna av spårlöst på TV4. Hade ingen aning om vad som hänt innan. Men när hon träffar sin pappa.. Vem sitter och gråter då?? Jojomän, du har rätt! Mickan såklart!

Förutom att lipa till spårlöst, så hann jag även med att klippa mig och färga håret igår.. Känns inte som det blev jättestor skillnad utseendemässigt, men däremot så känner man sig 2kilo lättare.. Så mkt hår klippte han bort.. Sköööönt! Återkommer med bild när jag sitter vid min egen dator hemma senare :)

..

Lämnade in bilen hos mekanikern efter jobbet igår.. I tron om att det endast var en liten del av handbromsen som skulle bytas, samt att en värmeplatta under bilen skulle sättas fast. Enkelt jobb, tänkte Mickan. Har ju faktiskt delarna till detta redan så det blir ju en billig historia. Någon timma senare ringer telefonen. Då jag hade gett mammas nr till mekanikern så ringer min käre mor och glatt berättar att inte nog med att detta ska lagas... Bromsarna bak är slut och läcker olja (Märker man inte detta när man kör??) Och det var inte alls en liten del av handbromsen som skulle bytas. Hela skiten måste ju bytas ut.. Då skall även tilläggas att detta är inte det enda som måste göras, men tillräckligt för att den ska gå igenom besiktningen den 2 april..

Så det blev visst inte så billigt iaf.. Trött jag blir..

Till er som inte har någon bil.. Tänkte skriva att ni inte ska skaffa någon heller.. Men någon som vill ha min ford escort?? Högstbjudande.(alternativt bytes mot sparkcykel el. liknande) ;)

...


Såhär såg de nästan ut i lördags :) FOTO: Google.se

Gillar du att vinna saker?

Publicerat: 2009-03-20 @ 09:35:08
Då är du precis som jag.. :)

Därför tycker jag att du ska gå med i Gratisbio.se. Brukar inte vara ett stort fan av dessa sidor. Men här är det faktiskt väldigt enkelt att vinna och alla kan gå med! 
Du kan vinna allt från biobiljetter till presentkort och detta genom att endast besöka en hemsideadress eller registrera dig på olika sidor.. Det klarar alla av..
Och det bästa av allt.. Det är heeeelt gratis! :)

Så bli medlem nu.. Så syns vi i biosalongen!



Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Då var det dags igen..

Publicerat: 2009-03-19 @ 09:24:56

.. att skrapa dom satans rutorna på morgonen.. Usch!

Men idag ska vi inte klaga.. För idag är vi på rätt sida veckan! Skönt!
Imorgon är det fredag igen och helgen är alltid välkommen..
Inte för att jag inte gillar att jobba.. Inte alls! :) Men säg den som inte tycker det är skönt med helg när man jobbar mån-fre varenda vecka :)


Men det jobbiga är ju faktiskt att helgen går så sjukt fort.. Allting går så sjukt fort..

Ta ett exempel.. Jag har väntat på Idas bröllop i 4år.. Nu är det bara 1½månad kvar :) Ska bli jättekul att vara med där.. Du kommer säkert vara alldeles sjukt vacker i din klänning Ida. Och allting kommer gå jättebra. Du kommer inte behöva springa fram till altaret ;)


Visst är dom fina? :) FOTO: Ida Ajax


 

Eller att det faktiskt känns som igår som man sprang naken på bakgården, vid huset i Svaneholm (nej, jag håller inte på med sånt längre), eller när mina bröder utnyttjade situationen att jag ville leka med dom och använde mig som bollplank i Viskafors (3min höll det på ungefär, sen sprang jag in till mamma å lipade). Ja det var tider de...
Nu låter det som jag är jättegammal.. Men jag är fortfarande ung! Och det kommer jag alltid vara.. :)

...

Gårdagen var lugn.. Spenderades nere i skogen i Svaneholm med trevlig vän och trevliga barn.. Gud vad jag älskar dom allihopa :)

...

Dags att ta tag i denna torsdagen också..


Sova är skönt..!

Publicerat: 2009-03-18 @ 09:55:58

Japp så är det faktiskt!
Halv 9 slog Mickan upp ögonen imorse.. Då ska tilläggas att hon faktiskt börjar jobba klockan 8! :)
Men fint folk kommer sent heter det väl?
Hade inte min kära jobbarkompis skickat ett sms och frågat vart jag höll hus så hade jag förmodligen fortfarande sovit.. Sköööönt! :)

Inte ska man heller stressa på morgonen har någon sagt till mig.. Så 09.20 var jag på jobbet.. Det är lagom att börja vid den tiden! Varför gör man inte alltid det? Tycker inte om tidiga mornar..

Imorse blev jag iaf glad när jag vaknade.. Då lyste ju den dära ljusa, värmande saken på himlen. Har glömt vad den heter.. Den hälsar ju inte på allt för ofta, men jösses vad härligt det är när den väl tar sig tid att visa sig lite..
Tror den ser ut ungefär såhär:


...

Var och beställde tid för att lämna in bilfanskapet igår.. Inte nog med att handbromsen är helt kaputt, nu låter det som ett sågverk när man kör också.. Men visade sig visst inte vara så stort fel, så pengarna kanske inte rinner iväg iaf :) Ska ju på besiktning den 2 april. Känns lite onödigt att åka dit med en bil som man vet att det är fel på, för att betala 300kr, höra att den inte går igenom, åka hem, laga bilen och sedan åka tillbaka igen och betala 300kr. Kanske går att muta dom på bilprovningen.. Kan vara värt att prova.. :)


Bilfanskapet :)

...

Idag bär det av till Svaneholm efter jobbet. Till underbara Ida och hennes gullungar.. Ska bli trevligt!
Om ni träffar mig imorgon så sjunger jag förmodligen på introt till MeckarMicke! :)


Mer MeckarMicke åt folket! :)


...

Vi tänker på dig...

Berätta något roligt..

Publicerat: 2009-03-17 @ 13:28:28


Guuuud vad jag är road just nu.. Eller inte..

snälla, kan någon berätta något roligt?

En gårdag i..

Publicerat: 2009-03-17 @ 09:14:41

.. kärlekens tecken. ♥

Ja det måste det nästan varit, när jag ock Mira spenderade halva eftermiddagen till att göra presenter till vår vän Marie, som återigen ligger på sjukan. Jag som trodde vi hade kommit överens om att vi inte skulle ligga där mer nu Marie? Vad hände med denna överenskommelsen?

Iaf så var vi väldigt påhittiga här på jobbet..
Detta var vad vi hann med..

♥ Ett foto på oss inramat med fasttejpade hjärtan.
♥ Hitta sjukt många pennor.
♥ Skriva ut korsord.
♥ Klippa håret på Mira. (japp, det är så illa som det låter)
♥ Packa ner lite bläddertidningar (typ guider) så hon hade något att läsa.
♥ Leta reda på ännu mer grejer att packa ner i lådan, vilket resulterade i en vodoodocka, 100 kärleksord och säkert lite mer skräp som jag glömt. Men vad gör man inte för att pigga upp någon?

Sen hann vi ju faktiskt med att köpa blommor och hämta en hel träningsväska hemma hos Marie. För hon skulle lukta gott, smaka gott, se god ut och vara gott sysselsatt!


Lycka till idag Marie! Vi tänker på dig..

...

När jag kom hem igårkväll var jag dödstrött och slocknade i fåtöljen vid 19.00.. Marie ringde och väckte mig lagom till Spårlöst, sen så var Mickan klarvaken halva natten. Göttans!


Godmorgon kära vänner..

Publicerat: 2009-03-16 @ 09:19:57
Då var helgen avklarad igen.. och som vanligt gick den alldeles för fort..
Två helger i rad med 3 barn.. Nu inga.. Det var faktiskt lite tomt :) Man vänjer sig fort har jag hört :)

Vad ska man skriva när man inte har haft några ungar som hållt mig sysselsatt? Inga skandaler som hänt?
Kan inte klaga över melodifestivalen och blev tillochmed hämtad imorse.. Så kan inte ens klaga på mig bil.. Vad ska man då berätta?

Kan ju berätta vad som faktiskt hände i helgen, om någon är intresserad.. :)

Fredagen börjar ju som alltid med jobb.. När detta sen var avklarat så bar det faktiskt iväg på partaj.. Några (typ 3) av mina arbetskamrater möttes upp och drack lite vin.. Skillnaden från alla tidigare jobbrelaterade fester var ju att trots stora mängder av alkohol, så var det inga skandaler.. Därför inte så mkt att berätta om :)
(kan det varit för att Mira stannade hemma?, hihi..)

Lördagen var väl så att jag hamnade framför melodifestivalen med en trevlig vän och ett trevligt(?) glas vin.. Och jag säger det igen.. ÄNTLIGEN vann rätt låt svenska melodifestivalen.. Senast var väl Carola på 80-talet.. Innan jag föddes.. (1986 kom jag till världen).

Igår sov jag.. Jag gillar söndagar.. 
Mer spännande än så blir det inte :)

Jag säger bara..

Publicerat: 2009-03-14 @ 22:16:35
ÄNTLIGEN!!!!!!!!

Rätt låt vann i Svenska melodifestivalen.. Har detta hänt förut? Nej, inte under min livstid!
Tack svenska folket för att ni vet hur man röstar bort dessa tråkiga bidrag!

Jag brukar inte vara ett stort fan av melodifestivalen.. Men idag ÄLSKAR jag den!





Hur gick det för mums-mums Mira?!? :D hahaha...
Tillochmed af Ugglas slog honom ju.. ;)

...

Tack Anna, Åsa och Tessan för en trevlig kväll igår!

Puss!




Min nya idol! FOTO: Google

Jag klarade det..!

Publicerat: 2009-03-13 @ 08:39:22


Jag klarade en heeeel kväll på tupperwaredemo (hänvisar till föregående inlägg + kommentar).. Inte illa va?
Dessutom ska tilläggas att jag beställde 3 burkar. Oj oj oj.. Det är nästan lite vuxenpoäng på det där..

Var dock inte helt säker på att jag skulle ta mig ända fram.. Hämtade upp kollegan i Rydboholm och vi begav oss iväg vid 18-tiden.. Då vädret inte var det bästa igår så trodde jag att jag skulle köra av vägen ett X antal ggr.. Fick ligga mellan 40-60 på en 90väg hela vägen.. Så 3 mil gick inte riktigt lika fort som vanligt..

Pratade med en kär vän till mig påväg till Skene och när jag sa vad jag var påväg till så uttryckte hon sig såhär.. "Mickan, jag kan inte tänka mig dig på en tupperwaredemo".. Vad betyder detta? Att jag inte är vuxen nog för såna här tillställningar? Att jag normalt inte gillar plastburkar? Hmm.. Det får du allt förklara Ida.. Bara för sakens skull ska jag gå på varenda tupperware jag hör talas om.. Eller inte..

Men mackorna var ju goda iaf Korvbröt (eller vört, eller kneipp, eller nått)..! Det hade du lyckats bra med :)

Innan jag begav mig ner till världsmetropolen Skene hann jag även med att sticka in huvudet till Marie och kolla hur hon mådde.. Härligt att det börjar gå åt rätt håll.. Du såg allt liiite piggare ut iaf..

...

Idag vankas det iaf utgång med arbetskamraterna..  Ska blir trevligt!
Ses i dimman!
.

Gud vad jag hatar..

Publicerat: 2009-03-12 @ 08:59:47

att skrapa rutorna på morgonen..
Det är nog det värsta som finns..

Nr 1: Man orkar inte ta i för man är helt nyvaken och man kan ju inte använda all energi direkt på morgonen.
Nr 2: Räcker det inte att det är svinkallt i luften. Måste man frysa händerna av sig också bara för man inte använder vantar i mitten av mars?
Nr 3: Jag gillar helt enkelt inte att skrapa rutor klockan halv 8 på morgonen, så är det bara..

Sen rinner ju den där bägarn över (som skolsyster pratade om i skolan), när man faktiskt efter 100m behöver stanna och gå igenom där här proceduren en gång till, bara för att man inte ser ett skit genom rutan som lyckats frysa på EN GÅNG TILL! Uscha..

Om man ropar tillräckligt högt på sommaren, eller iaf våren.. Kommer den då?? SNÄLLA?!?

....

Var med Mira när hon tatuerade sig igår.. Blev riktigt läckert faktiskt :) Barnens namn på underarmen och gubbens namn (och ett "mesigt" hjärta) på handleden. Just den där handleden påpekade jag för Mira att jag haft dropp i tidigare och kunde bara ana hur ont det skulle göra. Och visst hade jag rätt :) Hon låg där på britsen och gnällde som ett barn ;) hihi..

Detta besöket fick mig att inse att jag vill faktiskt också tatuera mig igen.. Men vad det blir får ni se när det är gjort :)
Ska bara ta mig ner och kolla priser och boka tid..

....

Fick nyss veta att jag ska hämta Anna halv 7 och spendera kvällen på ett tupperware "party" i Skene. Vem fasen döper det där till PARTY? Hur mkt party är det att sitta och titta på några plastburkar en torsdagskväll?? Kan någon berätta detta för mig, så lovar jag att skratta heeela kvällen :)

För alla som försökt ringa mig, så glömde jag min mobil på jobbet igår.. Därför jag inte svarade. Inte för att jag skiter i er, inte alls. :)

Dags för jobb. Mors!


FOTO: Google.       Så här ser min bil ut på morgonen. Förstår ni vad jag menar?


Äntligen..

Publicerat: 2009-03-11 @ 09:02:27

... är Mira tillbaka på jobbet. :) Det har jag väntat på. Allt blir så mkt roligare då ..
Tack Mira, för att du gör dagarna roligare!

och Marie har kommit hem igen.. Skönt..
Nu är allt som det ska vara..

Folk ska inte vara på konstiga platser, när dom egentligen bara borde vara på rätt ställe. Så är det!

Var ute i Svaneholm i helgen. Skulle egentligen vara barnvakt åt Idas småttingar när hon skulle jobba, men en trevlig överraskning kom på fredagsnatten när minsta pojken spytt ner hela sängen. Ett X antal byten av kläder senare bestämde sig Ida för att vara hemma från jobbet. Tillslut blev det ju trots allt lördag, en heeelt vanlig lördag. Ica Maxi, Mcdonalds, Melodifestivalen och torka ännu mer spyor. Underbart.

Nu tycker ju folk att jag borde åkt hem när detta utbröt, men vem har hjärta att lämna en (för tillfället) ensam mamma med tre barn, varav en av dom spyr och dom andra förväntas börja när som helst? Nä, just det!

Å visst blev de väl så.. Innan jag hann åka hem på söndagen började ju även äldsta pojken att hulka i soffan (han missade mig med typ 1 dm) och det enda Mickan tänkte på var. Akta soffan! Stackars barn.. :)
Missade dock när tösen började. Guuuud va synd ;) Då hade pappsen kommit hem och tagit över..
Men tack Ida för en trevlig helg, det får vi göra om! :)

Jag har iaf klarat mig från allt vad magsjuka heter.. Tack å lov!!


FOTO: Stulen från Ida

Utmanad.

Publicerat: 2009-03-09 @ 09:22:24
.. av Marie

Regler:
1. Kopiera detta till din blogg och utmana dina vänner.
2. Radera mina svar.

3. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
4. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
5. Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
6. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
7. Lycka till!


Det här är svårare än du tror!
1. Vad heter du? Micaela
2. Ett ord på fyra bokstäver: Måne
3. Flicknamn: Maja
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Målare
6. Färg: Mörkröd
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Mölnlycke
11. En orsak att vara sen: Magont
12. Något man skriker: Men!
13. Film: Monsters Inc.
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Metallica
16. Djur: Mask
17. Gatunamn: Mölndalsvägen
18. Bil: Mondeo
19. Sång: Mamma Mia
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Minigolf

Jag utmanar alla som läser detta :)

Okej Mira..

Publicerat: 2009-03-05 @ 14:36:07

Nu uppdaterar jag..
Bara på din begäran..

Men eftersom jag inte är något vidare på att uppdatera och jag faktiskt såg att det var över 3 månader sedan jag skrev sist, så har jag ett tips till Er.

Ta och kika in i Miras värld, den är spännande :)

På återhörande.
Mors.


RSS 2.0