Seg i bollen..

Publicerat: 2009-04-28 @ 10:50:55
Jag vet att jag inte bloggat på ett tag.. Men har helt enkelt inte orkat..
Men nu är jag tillbaka :)

...

Då magontet vägrar släppa.. Eller det gjorde det ju faktiskt.. Men nu är jag inne på nästa vända där dom ska ta reda på varför jag har ont under den delen där dom opererat.. För inte kan man väl få vara helt frisk och inte ha ont nånstans?? Det finns ju inte..

Spenderade kvällen på akuten igår.. Dock inte för min egen skull.. Känns som man bor där nuförtiden då tillåme sköterskorna börjar känna igen en.. Hur kan dom seriöst göra det? Det måste ju va hundratals som springer där varje dag.. Illa illa..

Men igår var det kompisens pojks tur.. Då han hade cyklat omkull och skrapat i knät.. Såg inget vidare mysigt ut.. Men efter en leksaksmuta för att vara duktig på sjukhuset och 5 stygn senare så dansade han ut från akuten.. :)

...

Bröllop på lördag.. ÅÅh vad roligt det ska bli! :D
Klänning och skor är klara.. Nu fattas bara ett par leggings, sen så är jag redo för kalaset! :)


Pinglan som ska bli fruga :)

Misshandel på operationsbordet..

Publicerat: 2009-04-17 @ 10:33:36

Jag trodde när jag somnade att jag skulle vara opererad i magen när jag vaknade..
När jag sedan vaknade hade jag... Hör å häpna.. Fläskläpp?!?

Nu i efterhand och efter lite forskning har jag kommit fram till att dom har snackat ihop sig på detta sjukhuset.. Ingen vill erkänna att dom egentligen hade boxningsmatch i operationssalen när jag låg där avdäckad... Utan sköterskan häruppe påstår att slangen jag hade i halsen när jag sov, antagligen har klämt ihop läppen och på det viset gett mig fläskläpp..
Pyttsan heller!

...

Jaja, boxningsmatch eller inte.. Hur som helst så gick operationen bra.. Nu är jag en galla (+ några stenar) fattigare.. Och det ska bli fruktansvärt skönt att slippa dessa smärtorna nu.. Känns som jag haft tillräckligt för hela livet av den varan det senaste året..

Det är inte enkelt att roa sig på ett sjukhus kan jag lova.. Legat här nu i 5 dagar och fortfarande inte kommit på något roligt att göra..

...

Nu kom mamma in genom dörren här och fick precis reda på att brorsan också befinner sig på sjukhuset och tar arbetsEKG på hjärtat sitt.. Snart hela familjen samlad.. Men på lite fel ställe va? :)

På sjukhuset igen..

Publicerat: 2009-04-15 @ 10:23:47

Då var det dags igen.. Det fina hotellet på brämhultsvägen.. (tror jag iaf)..

Får passa på att önska alla en glad påsk i efterskott innan jag börjar berätta om min helg.. :)

Ignorerade att jag hade ont i magen hela påsken då det sista jag ville var att fira min påsk på sjukhus.. Men på söndagen fick jag snällt ge upp och pallra mig hit för smärtstillande spruta.. De passade även på att ta lite prover på mig då och jag trodde verkligen att jag skulle få åka hem.. Men eftersom proverna var ganska mkt för höga så kom läkaren in och sa "Du är anhållen".. Så jag kom ingenvart faktiskt..
Nu börjar jag mer å mer likna en i familjen simpsons.. Fattas bara att färga håret blått också, sen är jag och Marge tvillingar.. :)
Då en sten har fastnat i gallgången och hindrar något förlopp där, gör det visst så att levern utsöndrar någon blaska som gör att jag blir gul.. Fint va? :)

Men jag har enkelrum (med toa o dusch), tv, dator och utsikt över parkeringen.. Vad mer kan man begära?
Sen att jag måste leva på flytande kost (innehållande någon röra som inte ens bebisar äter) som jag vägrar äta så jag tvingas ha dropp.. Det får jag leva med..

Nu börjar reprisen av gamla greys anatomy avsnitt på femman.. så man får väl passa på att titta på tvn när den faktiskt visar nånting sevärt, istället för all denna jäääädra tv-shop.. :)

Återkommen när jag fått lite information om operationen imorgon :)
Morsning.



Min tvillingsyster? :) FOTO: Google


För er som undrar..

Publicerat: 2009-04-07 @ 14:19:08
Så gick besiktningen bra.. Tro't eller ej!
Bilfanskapet får rulla på vägen ett år till.. Sen e det nog dags att göra sig av med den.. Med tanke på alla rostskador som han tjötade om på besiktningen som behövde åtgärdas inför nästa besiktning.. :)

Helgen var inte riktigt lika lugn som jag tänkt mig, då vi begav oss ut på krogen efter seriepremiären för Elfsborg.. 1-1 mot Bajen och en massa Södermalmare på boråskrogarna.. Riktigt trevliga sådana! :)
Fick en bajenhalsduk och sålde min själ för spriten.. När jag vaknade på morgonen var jag Elfsborgare och när jag gick och la mig så va jag bevisligen Grön-Vit.. En bra lördag alltså :)

Är sjukt trött idag så något längre inlägg orkar jag inte med.. Känner bara för att lägga mig och sova några timmar..
Men massagestolen på jobbet får duga sålänge!


Gul-svart, eller Grön-Vit? FOTO: Google.se

Köra vidare?

Publicerat: 2009-04-02 @ 09:40:18
Jag är inte så säker på det..
Därför har jag skickat iväg mamma på besiktning av bilen idag.. Så jag slipper :)
Tycker inte det är roligt överhuvudtaget.. :)

Får väl hoppas på att bilen inte rasar helt under tiden den är på bilprovningen iaf.. Jag sitter här och nästan ber till Gud att den ska gå igenom..
Snälla Gud, låt inte de där gubbarna se att rutan inte går att veva, att tomgången är för låg, att det säkerligen är massa rost på bilen och att den låter konstigt.. Låt dom bara se allt som vi redan lagat och tycka att vi är duktiga människor..

Hoppas hoppas.

RSS 2.0