En låååång vecka..

Publicerat: 2008-10-30 @ 10:16:53
har det varit..
Känns som jag varit bakis ända sen i söndags. Släpper inte det? :)

Var iaf i Stockholm mellan torsdag kväll och lördag. Var riktigt trevligt faktiskt. Lurade med mig en kompis upp som sällskap, för det är så satans tråkigt att resa själv. Jag var ju på intervju på apollo på fredagen. Sen bestämde vi att vi stannar en extra dag och tar en sväng på stureplan.

Allt det här snacket om häftiga stureplan alltså. Jag hade valt Göteborg och avenyn varje gång framför stockholm och dessa "jag tror jag är en brat" som sitter i ett hörn med sin champagne (som dom säkerligen tagit ett lån för att kunna betala). Träffade dock en väldigt trevlig, engelsk matjournalist som var där med sitt TV-team (som förövrigt hade däckat vid 10) och vi var ju då han första "dejter" i Sthlm. För han var "pengar inget problem", vilket ledde till att det aldrig var tomt på vårat bord iaf :) På vägen hem vid 4-5 så kom vi fram till att vi inte bokat resa hem för dagen efter, vilket innebar att vi fick snällt välja swebus som tar 6 timmar. Guud så skoj att åka buss!

Lördagen började iaf med Scandic Hotels frukost. Finns det något bättre än hotellfrukost? :)
Känner sig alltid 15kg tyngre när man kryper tillbaka till rummet efteråt.

Tillslut bar det av hemåt och lagom till vi stannar i Jönköping för att ta en liten paus kommer en liten skolflicka ut ur bussen och fram till mig och kläcker ur sig "Ge mig en cigg". Troligt? Lär era barn lite hyfs. Hade hon frågat snällt så visst. Men svaret hon fick var "Jag har inga", där jag stog med ett nästan fullt paket i handen.

Väl hemma i Borås vid 20.00 kom Frida och mötte upp mig. Vi hade ju faktiskt bestämt på bussresan hem att vi skulle toppa helgen med en utekväll i Göteborg. Har aldrig haft en så rolig utekväll förut. Min kropp borde sagt ifrån att jag inte orkar, men den var med mig hela kvällen :) Trots storm, utebliven skjuts hem och ganska stora mängder alkohol.

Göteborgare vet hur man ska partaja. Det är en sak som är säker!

Har även hunnit med IKEA i måndags. För typ 4392549gången de senaste veckorna. Undra om man kan hyra sovplats där Theo? :) På IKEA får man även se den rätta sidan av sina släktingar. Har en TJYV i släkten. Självscanningen där brukar ju funka bra om man inte heter Theodora och bara betalar 3 av 4 skrivbordsben ;)

Nu är veckan snart slut och på lördag vankas det 25årsfest i metropolen Svaneholm. Ska bli riktigt roligt. Ska bara ta mig i kragen och gå å köpa en present också. Sen ska jag sooooova på söndag. Ska bli sååå skönt. Sömnen denna veckan har ju inte blivit överdriven direkt.

Ett långt inlägg idag får kompensera för resten av veckan. :)

Over and out.


Göteborg tar mitt pris :)

Jag vet att jag är sämst..

Publicerat: 2008-10-23 @ 10:11:15
på att blogga..

Har varit ett litet uppehåll på 3 veckor nu. :) Men det har ju inte hänt så mkt.. Vad ska man då skriva om? :)

Var på bröllop i lördags. Min farbror Peter och hans Gunilla bytte ringar. Jättefint var det, även om det var kallt att stå med facklan i regnet :) Fick uppdrag att stå med en fackla på grusgången där Gunilla kom gående fram mot Peter. Lagom till mamma kom ut med ett paraply till mig så slutade det ju regna. Kände inte mina fötter när vi kom in på festen senare :)

Kul att träffa alla släktingar igen. Var längesen man såg många av dom. Men dom är sig lika :)

Har även varit på 6-veckorstest på Viktminskningskursen vi går på Onyx. Det var ingen jätteskillnad, men det går ju åt rätt håll iaf. Tack och lov :) Hade det inte ändrats någonting så hade jag lagt ner den här träningen och blivit en riktig soffpotatis. Men det är bara att kämpa vidare.

Var på bodybalance igår. Så roligt pass. Krigaren, svanen och en stående lotus. Den där ni! Prova en gång att lägga er på golvet och slå knut på hela kroppen i en omänsklig ställning. DÄR har ni bodybalance! Tur att man inte känner sig som ett kylskåp ;)

Idag åker jag till Stockholm på lite äventyr. Ska bli roligt faktiskt. Får se om man även hinner med att träffa lite gamla vänner när man ändå är på besök i storstan!

Kommer hem igen på lördag å ska se om jag hinner med att blogga lite då..
Later alligator.


Bodybalance

RSS 2.0