Då kör vi..

Publicerat: 2009-03-24 @ 09:14:44
Jag orkade helt enkelt inte blogga igår.. Därför gör jag det nu..
Fröken Mira trodde att jag sket i det för att hon inte var här och tjatade på mig.. Men så var det icke! :) Eller.. Kanske lite.. :)

Några ord för att sammanfatta min helg..

Lets Dance-Magnus, Moa, Vin, Tequila Rose, Lite mer vin, Lördag, Hockey, Vin , Marie, Lite mer vin, Torget, Drinkar, Tut-Tut bilen, Sova?

Jag ungefär så såg den ut.. Spännande va? :)
Min söndag var inte lika spännande.. Vågrät position i sängen, godis och Will Smiths nya film Seven Pounds. Den filmen måste jag faktiskt rekommendera.. Fattade inte ett skit de första 45min.. Sen låg jag väl lik förbaskat och grinade på slutet. Riktigt bra film när alla pusselbitar föll på plats..

Det här med att vara blödig när man tittar på tv va? Jag hade nog vunnit VM om det funnits något..
Igår såg jag endast de sista 15minuterna av spårlöst på TV4. Hade ingen aning om vad som hänt innan. Men när hon träffar sin pappa.. Vem sitter och gråter då?? Jojomän, du har rätt! Mickan såklart!

Förutom att lipa till spårlöst, så hann jag även med att klippa mig och färga håret igår.. Känns inte som det blev jättestor skillnad utseendemässigt, men däremot så känner man sig 2kilo lättare.. Så mkt hår klippte han bort.. Sköööönt! Återkommer med bild när jag sitter vid min egen dator hemma senare :)

..

Lämnade in bilen hos mekanikern efter jobbet igår.. I tron om att det endast var en liten del av handbromsen som skulle bytas, samt att en värmeplatta under bilen skulle sättas fast. Enkelt jobb, tänkte Mickan. Har ju faktiskt delarna till detta redan så det blir ju en billig historia. Någon timma senare ringer telefonen. Då jag hade gett mammas nr till mekanikern så ringer min käre mor och glatt berättar att inte nog med att detta ska lagas... Bromsarna bak är slut och läcker olja (Märker man inte detta när man kör??) Och det var inte alls en liten del av handbromsen som skulle bytas. Hela skiten måste ju bytas ut.. Då skall även tilläggas att detta är inte det enda som måste göras, men tillräckligt för att den ska gå igenom besiktningen den 2 april..

Så det blev visst inte så billigt iaf.. Trött jag blir..

Till er som inte har någon bil.. Tänkte skriva att ni inte ska skaffa någon heller.. Men någon som vill ha min ford escort?? Högstbjudande.(alternativt bytes mot sparkcykel el. liknande) ;)

...


Såhär såg de nästan ut i lördags :) FOTO: Google.se

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj, oj vad du har mycket för dig;)

2009-03-24 @ 11:25:05
URL: http://marikrokodil.blogg.se/
Postat av: Mira

Och jag tror inte jag vågar läsa efter nästa helg...





Då lär det bara stå VIN



;)



Pözz på dig snyggo!

2009-03-24 @ 14:36:31
URL: http://mirizen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0